Str. Domneasca nr 12, Galati
0731.840.505
office@galtour.ro
facebook hotel galati centrum
Restaurant Blue Sun

Aflat la parterul Hotelului Galati Cetrum***, restaurantul Blue Sun te ajuta sa regasesti linistea si bucuria unei mese bine pregatite, care pune la loc de cinste preparatele specifice gastronomiei mediteraneene.

Fie ca ne esti oaspete in hotelul Galati Centrum*** fie ca esti un galatean dornic de ragaz si mancare aleasa ne gasesti aici pregatind pentru tine salate fresh, specialitati aburinde din orez si paste, pe care le acompaniem cu retete indraznete din carne, dezmierdate fie la cuptor, fie incinse pe gratar. Periplu gastronomic este incheiat cu deserturi decadente, gatite ca in bucataria mamei si sortimente de vin recomandate special pentru a inalta preparatele culinare.

Iar pentru cei care cred ca cea mai buna masa se ia alaturi de prietenii, fie ei de munca sau de familie, am pregatit platouri copioase, cu preparate care te poarta prin bucatariile lumii.

Daca vei alege sa iti organizezi aici evenimentele private sau sa iei parte la intalniri de afaceri vei observa ca am reusit ca prin elementele ce tin de designul interior, tusele de culoare si spatiul atent gandit sa cream un echilibru linistitor.

Si cum o gura de aer, verdeata si umbra este mereu o incantare in anotimpul am creat Terasa Blue Sun, refugiul tau cu bucate de sezon si compania celor dragi.

oferta speciala april16 face

Noul Meniu al Restaurantului Blue Sun aduce si o Oferta speciala irezistibila !

Vino si descopera gusturile rafinate si combinatiile surprinzatoare din noul meniu al Restaurantului Blue Sun. Mai mult, iti oferim un preparat brazilian la un pret special: “Muschi de vita brazilian cu sos chimichurri” la doar 69 lei. Si ca deliciul sa fie complet, in acelasi pret iti mai oferim un pahar de vin atent selectionat si o apa minerala din partea casei. Pofta Buna !